Uw interieur, onze zorg!

Gyprocwerken: Van vloerbekleding tot kleuradvies

Voor kleuradvies, isolatie-, schilder- en gyprocwerken in Lier zijn we bij Styleworx uw interieurpartner van A tot Z. Zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten nemen we gedetailleerd onder handen.

Vloerbekleding

Een parket-, laminaat- of tegelvloer kan in alle ruimtes geplaatst worden: van living tot slaapkamer en in winkels. Interesse om uw vloer van een warme en natuurlijke uitstraling te voorzien? Kies dan voor parket, laminaat of tegels.

Isolatiewerken

Het is niet meer dan logisch dat goed uitgevoerde isolatiewerken u een hoop geld bespaart. Huiselijke warmte kent geen weg naar buiten, koude vindt geen manier naar binnen. Laat uw pand goed isoleren.

Gyprocwerken

Snelle en efficiënte gyprocwerken met valse wanden of plafonds. Ideaal voor zowel particuliere woningen, winkels als bedrijfsgebouwen om uw ruimte een andere indeling te geven. Daarvoor moet u bij ons zijn.

Kleuradvies

De kleur bepaalt voor 60% onze reactie op een interieur. Het is belangrijk om eerst goed na te gaan welke kleuren u echt mooi vindt om een weloverwogen keuze te maken.

Schilderwerken

Na enkele jaren of decennia is het misschien eens tijd om uw woning, appartement of kantoor een nieuw laagje verf te geven. Wat is er leuker dan wonen en werken in een omgeving die u energie geeft. Met een likje verf ziet uw omgeving er heel anders uit.

Contact

Schakel een vertrouwd gezicht in en reken op het vakmanschap van een interieurwerker in Lier voor zowel nieuwbouw als renovatie. Indien u vragen heeft of graag een offerte wenst, neem dan zeker contact met ons op.