Vloerwerken: Parket en laminaat, een rijke en warme uitstraling

Prachtige meubels, moderne verlichting, hippe kleuren, … Het verdwijnt allemaal in het niets wanneer u geen aandacht besteedt aan vloer- en tegelwerken. Met Styleworx zorgen we voor vloerwerken in Lier met parket, laminaat en tegels. De finishing touch om net dat tikkeltje meer aan uw omgeving te bieden.

Parket

Wie kiest voor een parketvloer, kiest voor massaal veel voordelen. Als warm en duurzaam product past parket in elk interieur: van eenvoudig over modern tot exotisch. Bij ons vindt u altijd het parket dat het best aansluit bij uw woon- en levensstijl. Eén van de andere voordelen van parket is dat het zich plooit naar uw wensen.

Laminaat

Wanneer u kiest voor laminaat, dan krijgt u een laminaatvloer die krasbestendig en onverslijtbaar is. Bovendien blijft die er jarenlang als nieuw uitzien. En talloze niet te onderschatten voordelen: onderhoudsvriendelijk, goedkoper, warm gevoel, veel kleurencombinaties, sterk, …

Tegelwerken

Wenst u tegels te laten plaatsen in uw badkamer of toilet? Als u wil dat uw vloeren en wanden er tiptop uitzien, dan kan u op ons rekenen. Professionele plaatsing op maat, zoals het hoort.

Contact

Een parket-, laminaat- of tegelvloer kan in alle ruimtes worden geplaatst: van living tot in slaapkamers en badkamers. Interesse om uw vloer van een warme en natuurlijke look te voorzien? Kies dan voor de parket- en laminaatvloeren van Styleworx. Neem gerust contact met ons op voor een offerte of voor meer informatie.